Μάχη για ΑΕΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιο ώστε να αποφύγουν την 13η Ιουλίου - iefimerida.gr

Μάχη για ΑΕΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιο ώστε να αποφύγουν την 13η Ιουλίου

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πλέι-οφ της Super League βαδίζουν προς το τέλος τους αφού απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές και όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής στη διεκδίκηση της 1ης θέσης.

Αυτό σημαίνει πως θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και θα αφήσει τις θέσεις του Europa League σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Ομως ακόμη και εκεί υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θα αναγκαστεί να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 13 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτή την στιγμή, στην πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ακόμη πάντως και αν ηττηθεί από τους πράσινους, θα έχει ελπίδες να αποφύγει την τελευταία θέση, αρκεί η ΑΕΚ να μην νικήσει τον ΠΑΟΚ και στο τελευταίο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη να παιχτεί ένας ακόμη «τελικός».

Τα σενάρια είναι αρκετά και θα ξεκαθαρίσουν αφού ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο είναι πως η επιστροφή για προετοιμασία, μόλις 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν θα είναι ένα τεράστιο «βουνό» που θα πρέπει να ανέβουν οι παίκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός Πανιώνιος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ