«Συμπτώσεις» αυτοκτονιών οι δύο απανθρακωμένοι στα ΙΧ - iefimerida.gr

«Συμπτώσεις» αυτοκτονιών οι δύο απανθρακωμένοι στα ΙΧ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βλέπουν «συμπτώσεις» αυτοκτονιών πίσω από τους δύο άνδρες που βρέθηκαν νεκροί με χρονική διαφορά περίπου 3 ωρών, απανθρακωμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, σε Κερατσίνι και Καβούρι.

Από την νεκροψία δεν έχουν προκύψει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένονται οι νεκροτομές προκειμένου να πιστοποιηθούν πλήρως οι εκτιμήσεις των αστυνομικών και να γίνει και επίσημα με την μέθοδο DNA η ταυτοποίηση στοιχείων των νεκρών.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν η πυροσβεστική στις 02:30 και στις 05:30 δέχθηκε κλήσεις για φωτιές σε οχήματα, στο εσωτερικό των οποίων μετά την κατάσβεση, εντοπίστηκαν οι απανθρακωμένοι σοροί δύο ατόμων.

Στην πρώτη περίπτωση σε παράδρομο στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Κερατσίνι, καιγόταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Volvo. Στη θέση του οδηγού βρέθηκε ο απανθρακωμένος άνδρας.Το όχημα ανήκε σε 65χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση στην παραλία του Καβουρίου στην Ακτή Βουλιαγμένη ένα δεύτερο άτομο απανθρακώθηκε με τον ίδιο τρόπο σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai. Το όχημα ανήκε σε έναν 62χρονο ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, ο οποίος αντιμετώπιζε και αυτός ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει αρκετές φορές να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας, αυτό που έγινε σήμερα ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί», ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κανένας από τους νεκρούς δεν είχε ποινικό παρελθόν, ενώ και για τα οχήματα δεν είχε δηλωθεί κλοπή τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ αυτοκτονία Ελληνική Αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ