Τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα για το Μάντσεστερ: «Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»! - iefimerida.gr

Τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα για το Μάντσεστερ: «Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μ’ αυτόν τον απίστευτο τίτλο: «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», χολίασε στο πρωτοσέλιδό της τις επιθέσεις στο Μάντσεστερ η “Yeni Akit”.

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «βλέπει» στο χθεσινό μακελειό με τους 22 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες μια συνέπεια της καταγγελλόμενης απ’ την Άγκυρα υποστήριξης που παρέχει η Δύση στους Κούρδους του PKK. Η ισλαμιστική εφημερίδα πρεσβεύει την άποψη ότι η Βρετανία είναι «μια απ’ τις χώρες που εγκατέλειψαν μόνη της την Τουρκία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας» καθώς και ότι «υποδέχθηκε με ανοικτές αγκάλες τρομοκράτες».

Τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα για το Μάντσεστερ: «Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες»!  | iefimerida.gr 0

Ο αρχισυντάκτης της “Yeni Akit”, Καντίρ Ντεμιρέλ έγραψε σε άρθρο γνώμης, που απηχούσε παλαιότερες δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν: «Η τρομοκρατία είναι σαν μπούμερανγκ (...) Κάποια μέρα θα γυρίσει πίσω και θα σε χτυπήσει.»

Η κυβέρνηση Ερντογάν κατηγορεί δυτικές κυβερνήσεις ότι ανέχονται στα εδάφη τους τη δράση του PKK και των οπαδών του αυτοεξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα θεωρεί ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Σημειωτέον ότι με ανάλογο τίτλο και επιχειρηματολογία σχολίασε το μακελειό στο Μάντσεστερ κι άλλη μια τουρκική εφημερίδα, η Güneş...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ