«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό - iefimerida.gr

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μακελειό στο Μάντσεστερ με τους 22 νεκρούς κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου με τη φωτογραφία του νεότερου από τα θύματα, της οκτάχρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσου από την Κύπρο να δεσπόζει.

Η Daily Mail χαρακτηρίζει τον τρομοκράτη Σαλμάν Αμπέντι «γεννημένο στη Βρετανία τζιχαντιστή», η επίθεση αυτοκτονίας του οποίου οδήγησε στην απόφαση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να βγάλει το στρατό στους δρόμους...

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 0

Η i μιλά για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης, τη μικρή Σάφι και την Τζορτζίνα Κάλαντερ «τα κορίτσια που δεν θα γυρίσουν ποτέ στο σπίτι τους»....

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 1

Οι Times αναδεικνύνουν τους δεσμούς του βομβιστή με τη Λι8βύη, λέγοντας ότι ο Σαλμάν Αμπέντι επέστρεψε πρόσφατα απ’ τη βορειοαφρικανική χώρα κι ίσως εκπαιδεύτηκε εκεί.

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 2

«Νεαρές ζωές που έκλεψε ο τρόμος», γράφει ο Guardian παρουσιάζοντας ένα προφίλ του βομβιστή, ενός ήσυχου, όπως λέει, ανθρώπου, που ήταν γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας, αλλά δεν ήταν στο σταυρόνημα κάποιας έρευνας εν εξελίξει.

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 3

«Τώρα σκοτώνουν τα μικρά κορίτσια μας», γράφει η Metro υπογραμμίζοντας την απόφαση της Τερέζα Μέι να αυξήσει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στο υψηλότερο δυνατό, που σημαίνει ότι πιθανώς επίκειται νέο χτύπημα.

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 4

«Κακό πέρα από κάθε φαντασία» είναι ο τίτλος της Daily Express, η οποία αποκαλεί τον Σαλμάν Αμπέντι «βάρβαρο τζιχαντιστή»...

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 5

«Η φωτογραφία της αθωότητας που σκοτώθηκε από το κακό», γράφει η Daily Mirror εστιάζοντας στην αδικοχαμένη Σάφι Ρούσος από την Κύπρο και την Τζορτζίνα Κάλαντερ.

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 6

Για «σφαγή των αθώων» κάνει λόγο η Daily Star αφιερώνοντας την πρώτη σελίδα της σε φωτογραφίες των θυμάτων και των αγνοουμένων....

«Η σφαγή των αθώων»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μετά το μακελειό  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ