Τζένιφερ Άνιστον: Αγόρασε έπαυλη...σε τιμή ευκαιρίας! - iefimerida.gr

Τζένιφερ Άνιστον: Αγόρασε έπαυλη...σε τιμή ευκαιρίας!

Τζένιφερ Άνιστον:αγόρασε έπαυλη...σε τιμή ευκαιρίας!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είσαι καλός στα παζάρια, τότε πετυχαίνεις και καλές τιμές. Κάτι τέτοιο κατάφερε και η Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ Τζένιφερ Άνιστον.Ήθελε να αγοράσει μία «φτωχική» έπαυλη που απλωώς να έχει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και θέα στην θάλασσα.

Αυτό που έψαχνε το βρήκε τελικά στην γνωστή για τους έυπορους κατοίκους της περιοχή του Λος Άντζελες, Μπελ Ερ. Μόνο που ήταν λίγο «τσουχτερή» η τιμή της. Κόστιζε 25 εκατομμύρια ευρώ.

Άσος όμως στο «παζάρι» η Άνιστον με τα πολλά κατάφερε να «κόψει» από τον ιδιοκτήτη ούτε λίγο ούτε πολύ 4 εκατομμυριάκια!!!

Έτσι θα μπορέσει τώρα να συγκατοικήσει εκεί με τον αγαπημένο της και το ζευγάρι θα είναι γείτονες με μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ όπως τον Νίκολας Κέϊτζ και τον Χιου Χέφνερ H αγορά αυτή ενίσχυσε τις φήμες που θέλουν την Jennifer να περιμένει παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ