Επιασαν τον Μπόρις Τζόνσον στα «πράσα» -Κοίταξε κρυφά ερωτήσεις δημοσιογράφου πριν από συνέντευξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Επιασαν τον Μπόρις Τζόνσον στα «πράσα» -Κοίταξε κρυφά ερωτήσεις δημοσιογράφου πριν από συνέντευξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν ήθελε να πιαστεί αδιάβαστος σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή. Και για αυτό κοίταξε κρυφά τις ερωτήσεις που θα του έκανε ο δημοσιογράφος!

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών παραχώρησε συνέντευξη στο iTV. Ομως, την ώρα που ο παρουσιαστής Ρόμπερτ Πέστον μιλούσε με δύο άλλους καλεσμένους, ο Τζόνσον διάβασε κρυφά τις ερωτήσεις που προορίζονταν για εκείνον.

«Εδώ ο Μπόρις κλέβει και αντιγράφει τη δουλειά μου (διαβάζει τις ερωτήσεις που είχε προγραμματίσει για εκείνον)», έγραψε στο Twitter ο Πέστον, δημοσιεύοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Here 's Boris stealing and copying my homework (ie reading questions I planned for him, while I interviewed @NSoames & @jessphillips). pic.twitter.com/xe1KXgMgag

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Τζονσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ