Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες] - iefimerida.gr

Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]

Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από ένα μόλις χρόνο η πανέμορφη Ζαχία Ντεχάρ έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, όταν αποκαλύφθηκε πως αν και ανήλικη πληρώνονταν αδρά για να κάνει σεξ με διάσημους Γάλλους ποδοσφαιριστές όπως οι Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά.
Και μπορεί στην Γαλλία η πορνεία να μην αποτελεί αδίκημα αν είσαι ενήλικη, αλλά ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις ανήλικες πόρνες, όπως συνέβη και την Ζαχία που αποκαλύφθηκε πως εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας από τα 16 της χρόνια και μάλιστα ήταν μόλις 17 χρονών όταν απέκτησε για πελάτες τους διάσημους ποδοσφαιριστές.
Όμως, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, μπορεί η ζωή των διάσημων πελατών της να έγινε μαύρη λόγω του σκανδάλου, αλλά η ζωή της Ζαχία πάει από το καλό στο καλύτερο. Έτσι μετά από την σύντομη περιπέτειά της με τις αρχές, τώρα έγινε μοντέλο που διαφημίζει εσώρουχα γνωστού παρισινού οίκου και μάλιστα συμμετέχει και σε επιδείξεις μόδας και φυσικά φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά όπως το V magazine. Οι άνθρωποι του χώρου θεωρούν ότι μπροστά της ανοίγεται μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Αυτά είναι.

Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Να γιατί «σέρνονταν» Γκοβού, Ριμπερί, Μπενζεμά [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ