Νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο του Θόδωρου Αγγελόπουλου - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Νέα στοιχεία για το μοιραίο τροχαίο του Θόδωρου Αγγελόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος, διενεργούνται από την Τροχαία Κορυδαλλού, η οποία μάλιστα είχε λάβει μέτρα από πριν στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από την εταιρεία παραγωγής είχε υποβληθεί αίτημα για τη λήψη μέτρων στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη. Για το λόγο αυτό, η Τροχαία είχε διακόψει το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, σύμφωνα με το αίτημα της εταιρείας, στο πρώτο τούνελ της οδού, τοποθετώντας κώνους και προειδοποιητικά φαναράκια, ενώ στο σημείο υπήρχε και περιπολικό.

Ωστόσο, όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί, ο 77χρονος σκηνοθέτης, μαζί με ένα μέλος του συνεργείου, διέσχισε το δρόμο, στο αντίθετο ρεύμα προς Κερατσίνι, προκειμένου να εξετάσει κάποια χαμόσπιτα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τα γυρίσματα της ταινίας.

Τη μοιραία εκείνη στιγμή, έπεσε πάνω του το μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγούσε ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας και επέβαινε μία κοπέλα.

Ο σκηνοθέτης υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ ο ειδικός φρουρός, που επίσης τραυματίστηκε, διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και μετά τις πρώτες βοήθειες έφυγε για το σπίτι του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ