Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη αποκαλύπτει πώς τραυματίστηκε ο γιος της στο μάτι - iefimerida.gr

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη αποκαλύπτει πώς τραυματίστηκε ο γιος της στο μάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Survivor φορώντας γυαλιά ηλίου και ο ίδιος έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.

Ένας τραυματισμός στο αριστερό μάτι είναι η αιτία που ο Σάκης Τανιμανίδης θα εμφανιστεί απόψε με γυαλιά ηλίου.

Ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο, με το οποίο έδωσε τις λεπτομέρειες για το πως τραυματίστηκε κάνοντας πάντως και λίγο χιούμορ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Μάι 18, 2017, 10:24πμ PDT

Oσο για το πώς τραυματίστηκε, τις απορίες λύνει η μαμά, η οποία, μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» είπε: «Αν σας πω ότι το έμαθα από το instagram; Είδα τη φωτογραφία που ανέβασε και ανησύχησα!», είπε η μητέρα του Σάκη, Ματούλα και συνέχισε: «Είμαι μαθημένη, βέβαια, σε αυτά τα χουνέρια από το World Party, αλλά πάντα ανησυχώ. Ευτυχώς είναι καλά!» και τόνισε ότι ο Σάκης στο τηλέφωνο της είπε ότι μπήκε άμμος στο μάτι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο να του το καθαρίσουν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης Survivor τραυματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ