Νότης Σφακιανάκης: Διώξτε τους... μαλάκες που σας καταδυναστεύουν - iefimerida.gr

Νότης Σφακιανάκης: Διώξτε τους... μαλάκες που σας καταδυναστεύουν

Νότης Σφακιανάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυστικά σχόλια έκανε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης τόσο για την οικονομική κατάσταση της χώρας, όσο και για τα πολιτικά δρώμενα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα όλους όσους κυβερνούν, «φασίστες».

Μιλώντας σε κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» εξερχόμενος από θεατρική παράσταση που παρακολουθούσε, δήλωσε πως η Ελλάδα καλείται να κάνει αλλαγές από την μία στιγμή στην άλλη, κάτι το οποίο είναι αδύνατον.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια ο ταλαντούχος ερμηνευτής δήλωσε: «Έχουμε κάνει απίστευτα λάθη και προσπαθούμε να λύσουμε τώρα τα προβλήματά μας από τη μια στιγμή στην άλλη κάτι που δεν γίνεται. Δεν συμμετείχα ποτέ στο παιχνίδι των εκλογών μέχρι σήμερα στα 52 μου γιατί από μικρός αντιλήφθηκα ότι αυτό που συμβαίνει γύρω μου είναι ψεύτικο».

«Αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από όλα αυτά γιατί θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ανόητοι και ανήθικοι. Είναι δυνατόν να λες, ανόητε τύπο ότι δεν διάβασες το μνημόνιο το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα, τα παιδιά και τα δισέγγονά τους στη φυλακή. Είναι σοβαρά τα πράγματα. Διώξτε τους μ...ς οι οποίοι σας καταδυναστεύουν. Αυτοί οι οποίοι κυβερνούν είναι φασίστες» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ