Είναι ο πιστός «οδηγός» και «σύμβουλος» στην κουζίνα και ένα είδος βιβλίου που πάντα θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.
Το βιβλίο μαγειρικής αποτελεί ένα μέσο εκμάθησης της αυτής της τέχνης, δίνει έμπνευση, μας μαθαίνει χρήσιμα μυστικά και τιπς και μας μυεί στον κόσμο της γαστρονομίας. Σεφ και food bloggers καταθέτουν εδώ και πολλές δεκαετίες τις γνώσεις τους μέσων των σελίδων των βιβλίων μαγειρικής και πολλοί ακολουθούν πιστά τα βήματα για την εκτέλεση των συνταγών.
Ομως, τελικά, τι μπορεί να λείπει ακόμα και από έναν ολοκληρωμένο οδηγό μαγειρικής; H απάντηση δόθηκε από μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.
Το συστατικό που λείπει από τα βιβλία μαγειρικής στο BOVARY.GR.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο