Η γερμανική Bild αγόρασε ελληνικά ομόλογα - iefimerida.gr

Η γερμανική Bild αγόρασε ελληνικά ομόλογα

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικά ομόλογα αγόρασε η γερμανική εφημερίδα «Bild», σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρει πως η κίνησή της αυτή, μπορεί να της αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Η εφημερίδα, η οποία είναι γνωστή για τις λαϊκίστικες επιθέσεις της κατά της Ελλάδας, αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα τα ελληνικά ομόλογα να αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα και διευκρινίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα ομόλογο, αξίας 5.179 ευρώ, το οποίο λήγει στις 20.3.2012 και ένα δεύτερο, αξίας 4.946 ευρώ, με ημερομηνία λήξης στις 20.5.2013.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πάντως ότι, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, η επένδυση θα αποδειχθεί αποτυχημένη, αλλά σε περίπτωση που τα δύο ομόλογα αποδώσουν κέρδη, που υπολογίζεται να διπλασιάσουν το επενδεδυμένο ποσό, η εφημερίδα δεν θα κρατήσει τα χρήματα, αλλά θα τα δωρίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ