Η νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου είναι εμπνευσμένη από τα ψυχεδελικά prints των τραπουλόχαρτων [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου είναι εμπνευσμένη από τα ψυχεδελικά prints των τραπουλόχαρτων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν φτάνει μόνο να κάνεις πολλή και καλή δουλειά, πρέπει να είναι και κάποιος εκεί να τη δει». Αυτή τη δήλωση είχε κάνει η Μαίρη Κατράντζου, όταν είχε παρουσιάσει την πρώτη, επίσημη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2008.

Οι δημιουργίες της σχεδιάστριας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Τα παγκοσμίως αναγνωρίσιμα prints της είναι εμπνευσμένα από μπουκάλια αρωμάτων, κοσμήματα, χαρτονομίσματα, ακόμα και τοπία. Κάθε της συλλογή μοιάζει με ένα διαφορετικό σύμπαν.

Κάθε ρούχο της «αφηγείται» από μόνο του μια μικρή ιστορία. Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η σχεδιάστρια με τις παραμυθένιες δημιουργίες της εμπνευσμένες από την Disney μας μετέφερε σε ονειρικούς κόσμους. Οι δημιουργικές της ιδέες, όμως, δεν σταματούν. Η Pre Fall συλλογή της για το ‘17 ήρθε για να γοητεύσει για ακόμα μια φορά τους λάτρεις των prints.

Δείτε τη συλλογή της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαίρη Κατράντζου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ