Καψής: Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Παπαδήμου - iefimerida.gr

Καψής: Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Παπαδήμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική δήλωση ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του πρωθυπουργού έκανε σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

Σύμφωνα με τον κ. Καψή το να παραιτηθεί κανείς είναι πάρα πολύ εύκολο, αλλά το ζήτημα είναι να σωθεί η Ελλάδα.

«Αυτή τη στιγμή το αποκλειστικό μέλημα του πρωθυπουργού είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για PSI, δανειακή σύμβαση και πρόγραμμα σταθεροποίησης 2013-2015. Αυτά είναι μόνο στο μυαλό του. Απ' αυτά εξαρτάται αν θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Αυτή η στάση δεν μπορεί να παρεξηγείται από κανένα. Το να παραιτηθεί κανείς είναι πάρα πολύ εύκολο. Το θέμα δεν είναι να παραιτηθούμε αλλά να προχωρήσουμε.», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα στήριξης από τα πολιτικά κόμματα και αυτό, σημείωσε, θα επιβεβαιωθεί στις επόμενες ψηφοφορίες σημαντικών νομοσχεδίων.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ενώ σε άλλες ερωτήσεις απάντησε ως εξής:

Προβληματίζεται η κυβέρνηση μετά την απόρριψη της διάταξης για τα φαρμακεία;

Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι πέρασε η διάταξη για τους δικηγόρους. Σεβόμαστε απολύτως τις ευαισθησίες που εκδηλώνονται και είναι φυσικό να υπάρχουν πιέσεις συνδικαλιστικού ή και συντεχνιακού χαρακτήρα. Αυτό δεν αλλάζει την πορεία κυβέρνησης. Το θέμα των φαρμακείων θα επανέλθει στο υπουργικό συμβούλιο και θα έρθει στη Βουλή ως σχέδιο νόμου πλέον.

Πως σχολιάζετε τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη για το μνημόνιο;

Καμία δήλωση. Κάθε πολίτης και κάθε πολιτικός-υπουργός κάνει δηλώσεις για τις οποίες αναλαμβάνει και την ευθύνη.

Συμφωνεί ο κ. Παπαδήμος με την πρωτοβουλία του κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για τους εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη;

Ο κ. Παπαϊωάννου, ενήργησε μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Η υπόθεση βρίσκεται στον Αρειο Πάγο, ως εκ τούτου δεν μπορώ να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ