Γυναίκα χτύπησε on air παρουσιαστή του BBC επειδή της έπιασε το στήθος [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα χτύπησε on air παρουσιαστή του BBC επειδή της έπιασε το στήθος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία άβολη στιγμή on air έζησε ένας παρουσιαστής του BBC και μία περαστική, όταν σε live μετάδοση εκείνος προσπάθησε να την απομακρύνει από το πλάνο, ακουμπώντας της στο στήθος.

Συγκεκριμένα, ο Μπεν Μπράουν βρισκόταν σε συζήτηση για τον επικεφαλή του Εργατικού Κόμματος στην Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν όταν μία γυναίκα στάθηκε ανάμεσά τους και είπε «Απολύτως φανταστικό».

Ο έμπειρος παρουσιαστής προσπάθησε να την απομακρύνει από το πλάνο με το λάθος τρόπο καθώς το χέρι του πήγε ακριβώς πάνω στο στήθος της.

Ο ίδιος μάλιστα δεν το άφησε μέχρι να απομακρύνει όσο περισσότερη μπορούσε την γυναίκα από το πλάνο, με εκείνη να τον χτυπάει στο χέρι για την πράξη του.

Ο Μπράουν λογικά δεν αντιλήφθηκε κατευθείαν τι συνέβη, αλλά μόλις είδε την είδηση να «παίζει» παντού, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας:

«Ατυχής η διακοπή της εκπομπής στο Μπραντφορντ- απλά προσπάθησα να την σταματήσω on air- εντελώς ακούσια»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BBC παρουσιαστής γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ