Ολυμπιακός: Τέλη Μαΐου ανακοινώνει τον νέο προπονητή - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Τέλη Μαΐου ανακοινώνει τον νέο προπονητή

Φωτογραφία: Twitter/Olympiacos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμη δεν έχει καταλήξει στον... εκλεκτό για την θέση του προπονητή.

Με δεδομένο ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίς στα μέσα Ιουνίου καθώς το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League θα δοθεί στις 25 ή 26 Ιουλίου, τα χρονικά περιθώρια μοιάζουν να στενεύουν.
Όπως μάλιστα ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, το θέμα του νέου προπονητή θα μπει στην τελική ευθεία από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ορόσημο πρέπει να θεωρείται το τέλος των περισσοτέρων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υποψήφιοι για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο έχουν ακόμα επίσημες υποχρεώσεις.

Για αυτό και η ανακοίνωση για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού τη σεζόν 2017/18 πηγαίνει προς το τέλος Μαΐου, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ