Αν έχεις ένα φόρεμα στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι αυτό [εικόνες] - iefimerida.gr

Αν έχεις ένα φόρεμα στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι, θα πρέπει να είναι αυτό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίναι η επιτομή του καλοκαιρινού στιλ.

Το φόρεμα από μαλακό ύφασμα, που αφήνει το σώμα να αναπνέει γιατί συνήθως είναι σε χαλαρή γραμμή και προσαρμόζεται στο στιλ της κάθε γυναίκας. Sundress.

Ενα ρούχο με girly διάθεση που αν φορεθεί με το σωστό -κολακευτικό για το σώμα- τρόπο και άκρως κομψό. Το sundress είναι για μια ακόμα σεζόν μέσα στις τοπ επιλογές μας για το καθημερινό μας ντύσιμο. Στο γραφείο, στην απογευματινή βόλτα, στην βραδινή έξοδο. Μάξι ή μίνι, με ραντάκια ή στράπλες, με βολάν και πιέτες, σε φαρδιά ή στενή γραμμή, το sundress θα είναι (και) φέτος στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων.

Με ντένιμ ή leather τζάκετ, με σανδάλια, ψηλοτάκουνα ή τα σωστά sneakers, το sundress μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε ένα τρίχρωμο ασύμμετρο sundress (σε μαύρο, λευκό και μπεζ) που συνδύασε με block heels.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα φόρεμα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ