Το αλάτι, που δίνει γεύση στο φαγητό, είναι γνωστό και ως «λευκός θάνατος», όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη ζάχαρη, με τους ειδικούς να τονίζουν πως είναι συνδεδεμένο με το πρήξιμο, με την αύξηση του κινδύνου καρδιακής προσβολής, με το εγκεφαλικό και άλλες παθήσεις.
Παρότι γνωρίζετε όμως, ότι κάνει κακό στην υγεία σας, έχετε την τάση να το καταναλώνετε καθημερινά και μάλιστα σε μεγαλύτερη ποσότητα από ότι θα έπρεπε.
Αναρωτιέστε πώς συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Το αλάτι κρύβεται σε πολλές από τις τροφές που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας και μπαίνουν στο πιάτο σας ή στα έτοιμα σνακ και τα ροφήματα που επιλέγετε τις ώρες που αναπτύσσεται το αίσθημα της πείνας, ακόμα κι όταν αυτά θεωρούνται υγιεινά.
Διαβάστε ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να αποφύγετε στο BOVARY.GR.