Χωρίς Φέντερερ το φετινό Ρολάν Γκαρός -Αποσύρθηκε για να προστατευθεί - iefimerida.gr

Χωρίς Φέντερερ το φετινό Ρολάν Γκαρός -Αποσύρθηκε για να προστατευθεί

Φωτογραφία: AP/ Francois Mori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην μετάσχει στο φετινό Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελβετός δήλωσε ότι δουλεύει πολύ σκληρά τον τελευταίο μήνα, εντός και εκτός κορτ, προκειμένου να παραμείνει εν ενεργεία για πολλά χρόνια ακόμη. Ομως, όπως είπε, πιστεύει ότι είναι καλύτερο για εκείνον φέτος να αφήσει τα τουρνουά σε χώμα και να προετοιμαστεί για εκείνα σε γρασίδι και σε σκληρό κορτ.

«Το ξεκίνημα της χρονιάς υπήρξε μαγικό για εμένα, αλλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι ο προγραμματισμός είναι το κλειδί για τη διάρκειά μου. Για αυτόν τον λόγο με την ομάδα μου αποφασίσαμε ότι το να παίξω σε τουρνουά σε χώμα δεν είναι προς το συμφέρον μου, για το υπόλοιπο της σεζόν», ανέφερε ακόμη η δήλωση του τενίστα που έχει κατακτήσει μία φορά το Ρολάν Γκαρός, ενώ έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στον τελικό του τουρνουά από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

«Θα μου λείψουν οι Γάλλοι φίλαθλοι, που πάντα είναι τόσο υποστηρικτικοί και ανυπομονώ να τους δω στο Ρολάν Γκαρός της επόμενης χρονιάς», κατέληξε ο Φέντερερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ Ρολαν Γκαρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ