Βρετανία: Τα... άκουσε η Μέι από οργισμένη ψηφοφόρο : Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά[βίντεο] - iefimerida.gr

Βρετανία: Τα... άκουσε η Μέι από οργισμένη ψηφοφόρο : Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Τερέζα Μέι όταν μία οργισμένη Βρετανίδα της επιτέθηκε φραστικά κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Άμπινγκτον.

Η 50χρονη γυναίκα καταφέρθηκε εναντίον της Βρετανίδας πρωθυπουργού για τις περικοπές που αποφασίστηκαν στον προϋπολογισμό για τις δημόσιες υπηρεσίες και ειδικά στα επιδόματα αναπηρίας.

Αν και η συνομιλία τους ξεκίνησε ήρεμα με τη γυναίκα να ρωτά την Μέι «Τερέζα, θα μας βοηθήσεις; Μιλάω σοβαρά. Θέλω να κάνεις κάτι για εμάς», όταν η πρωθυπουργός επιχείρησε να της απαντήσει, η 50χρονη Κάθι αγανακτισμένη άρχισε να της φωνάζει «Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά και εμείς οι πολλοί δεν παίρνουμε τίποτα. Δεν μπορώ να ζήσω με 100 λίρες (117 ευρώ) τον μήνα. Μου πήραν τα πάντα».

Η Κάθι, που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, οι οποίες είναι τόσο σοβαρές που δεν μπορεί να γράψει μια επιστολή προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τις αρχές, αρχικά ζήτησε βοήθεια από την Μέι.

Ωστόσο ξέσπασε όταν η Μέι, αφού πρώτα άκουσε υπομονετικά τα παράπονά τηςκαι κούναγε καταφατικά το κεφάλι της, προσπάθησε να της εξηγήσει την πολιτική της κυβέρνησής της.

«Θα προχωρήσουμε σε σειρά ενεργειών» είπε η Μέι υποσχόμενη να λάβει μέτρα υπέρ όλων των πολιτών. Τότε η γυναίκα αγανακτισμένη ξέσπασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία Μέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ