Μάχη στήθος με στήθος για δύο πορνοστάρ που διεκδικούν τη δημαρχία ιταλικής πόλης - iefimerida.gr

Μάχη στήθος με στήθος για δύο πορνοστάρ που διεκδικούν τη δημαρχία ιταλικής πόλης

Ιταλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ίσως την καλύτερη προεκλογική περίοδο της ιστορίας του διανύει ο Δήμος του Τάραντα στην Ιταλία, καθώς για πρώτη φορά δύο πορνοστάρ είναι μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τη δημαρχία της πόλης.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, η Αμάντα Φοξ και η Λουάνα Μπόρτζια, γνωστές στο ιταλικό – κυρίως αντρικό – κοινό από τις ερωτικές ταινίες στις οποίες έχουν πρωταγωνιστήσει, ετοιμάζονται για μία διαφορετικού είδους αναμέτρηση «στήθος με στήθος».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας των δύο γυναικών έχουν ήδη οργανώσει βραδιά pole-dancing, κατά την οποία οι πορνοστάρς θα αναμετρηθούν στο χορό, αλλά και θα ενημερώσουν το κοινό η κάθε μια για την καμπάνια της.

Ο μάνατζερ Μίμο Παβέζε δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ότι «επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, προσκαλούμε κάθε άλλο υποψήφιο να έρθει και αυτός να χορέψει», ενώ η Αμάντα αρκέστηκε να δεσμευτεί ότι θέλει «οι ψηφοφόροι να δουν ποια πραγματικά είμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ