Ολυμπιακός κατά Ιβάν Σαββίδη: «Ας αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ» - iefimerida.gr

Ολυμπιακός κατά Ιβάν Σαββίδη: «Ας αφήσει τα επικοινωνιακά τρικ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση κατά του ΠΑΟΚ και των δημοσιευμάτων που ήθελαν την Super League να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη για την τήρηση των συμφωνηθέντων για την χορηγία του πρωταθλήματος, πήρε ο Ολυμπιακός.

Μυθεύματα και επικοινωνιακά τρικ χαρακτηρίζονται από τον Ολυμπιακό τα περί συμφωνίας Σαββίδη με τη Super League για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

«Ας αφήσει ο κύριος Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα... λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη... FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστάει στον Συνεταιρισμό και δεν τα πληρώνει εδώ και μήνες. Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και αν θέλει και επέκταση της συμφωνίας, αυτό θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά πια με τις γελοιότητες», αναφέρει η θέση του Ολυμπιακού, η οποία έρχεται με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να έχει φτάσει τελικά σε συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή για τη χορηγία του πρωταθλήματος, ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός χορηγία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ