Τραμπ: Εχω εντυπωσιαστεί από τον Μακρόν -Συνάντηση στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαΐου - iefimerida.gr

Τραμπ: Εχω εντυπωσιαστεί από τον Μακρόν -Συνάντηση στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν θα έχουν «ένα πολύωρο γεύμα» στις 25 Μαίου στις Βρυξέλλες, για «να συγκρίνουν τις απόψεις τους», δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ένας ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.


Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, και παρά τις φήμες ότι ο Ντόναλντ Τραμπ προτιμούσε να κερδίσει στις προεδρικές εκλογές η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, ο 39χρονος γάλλος πρόεδρος και ο 70χρονος αμερικανός ομόλογός του δεν είναι και τόσο απόμακροι εταίροι όσο λέγεται.
«Είναι οι δύο πιο πρόσφατοι ηγέτες στη διεθνή σκηνή», δήλωνε ένας ανώτερος αξιωματούχος της διοίκησης Τραμπ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πρόσφατο τηλεφώνημα μεταξύ των δύο ανδρών πήγε πολύ καλά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bfmtv.com.
«Ο κ. Τραμπ είναι πολύ εντυπωσιασμένος από τον κ. Μακρόν», πρόσθεσε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του.

Τραμπ: Εχω εντυπωσιαστεί από τον Μακρόν -Συνάντηση στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαΐου | iefimerida.gr 0


«Επρόκειτο για μια πολύ όμορφη εκλογική νίκη» και παρότι οι δύο άνδρες δεν μοιράζονται υποχρεωτικά τις ίδιες απόψεις, είναι και οι δύο « outsiders, που έσπασαν τα τείχνη των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων», είπε η ίδια πηγή.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η ιδέα πως ο κ. Τραμπ υποστήριζε την Μαρίν Λεπέν ήταν υπερβολική και αποκλειστικά βασισμένη «πάνω σε ένα tweet με αφορμή τα εθνικά σύνορα» αλλά και στην επίσκεψη της ακροδεξιάς υποψήφιας στον Πύργο Τραμπ, στην Νέα Υόρκη.
Με αφορμή αυτή την επίσκεψη της Μαρίν Λεπέν στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρική εκλογή, τον Ιανουάριο του 2017, το ίδιο μέλος της διοίκησης Τραμπ αναφέρει ότι η ακροδεξιά ηγέτης δεν είχε συναντήσει κανένα άτομο από την ομάδα του κ. Τραμπ και ακόμη λιγότερο τον ίδιο τον αμερικανό πρόεδρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ μακρον συνάντηση Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ