Οι ανοιξιάτικες βραδιές αποτελούν το ιδανικότερο timing για να απολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μαζί με φίλους και συγγενείς στον κήπο ή τη βεράντα σας και τι καλύτερο από το να συνοδεύσετε τα ποτά σας με ένα λαχταριστό γεύμα.
Αποφασίσατε λοιπόν, να μπείτε στην κουζίνα, να βάλετε όλη τη μαεστρία σας και να μαγειρέψετε αγαπημένα κρεατικά και λαχανικά που θα τα σερβίρετε με σάλτσα, όμως διαπιστώσατε τελευταία στιγμή ότι αυτή σας βγήκε αλμυρή!
Πριν σας πιάσει πανικός και την πετάξετε ή προσθέσετε νερό, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε τα παρακάτω τρικ, που θα διορθώσουν το λάθος στη μαγειρική σας, φέρνοντας και πάλι σε απόλυτη ισορροπία τη γεύση στη σάλτσα, ανάλογα και με το είδος της.
Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε την αλμυρή γεύση στη σάλτσα στο BOVARY.GR.