Μισή ομάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ – Eξι παίκτες εκτός μάχης - iefimerida.gr

Μισή ομάδα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ – Eξι παίκτες εκτός μάχης

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ απέναντι στον Πανιώνιο ωστόσο χειρότερη από την απώλεια βαθμών είναι η κατάσταση στο ιατρικό δελτίο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναγκαστεί να προετοιμάσει την ομάδα του με πολλά προβλήματα απουσιών.

Ο Κάρλος Ζέκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και μπορεί να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Βιγιαφάνες υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα χάσει όχι μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί αλλά και όλο το υπόλοιπο του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Κουτρουμπής αποχώρησε από το παιχνίδι με ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι και δεν μπορούσε καν να πατήσει ενώ ο Κουλιμπαλί ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Μέστο υπέστη ελαφρά διάσειση με απώλεια μνήμης και ίσως μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες ενώ τραυματίας παραμένει και ο Ρόμπιν Λουντ.

Με όλα αυτά τα προβλήματα ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του και είναι χαρακτηριστική η ατάκα του μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη πως «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε με όποιους παίκτες έχουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ