YFSF: Η κριτική της επιτροπής που έκανε την Παρθένα Χοροζίδου να δακρύσει [βίντεο] - iefimerida.gr

YFSF: Η κριτική της επιτροπής που έκανε την Παρθένα Χοροζίδου να δακρύσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές εκπλήξεις είχε αυτή την εβδομάδα το Your Face Sounds Familiar, με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να μεταμορφώνεται σε ... Imany και την Ιρένε Τροστ σε Πάολα.

Ωστόσο, εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο με την αμφίεσή της, όσο και με την ερμηνεία της, ήταν η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία εμφανίστηκε στο show ως Rag’n’Bone Manμ και τραγούδησε το «Human».

Η ηθοποιός μάλιστα, άκουσε τόσο καλά λόγια από την κριτική επιτροπή που η ίδια συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα.

Όπως ανέφερε η Παρθένα Χοροζίδου είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, με τον Νίκο Μουτσινά να της λέει «Ήσουν συγκινητικά πολύ καλή! Ήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος υπέροχη!».

Μάλιστα, αν και οι ψήφοι του κοινού την έφεραν στην δεύτερη θέση, μετά τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής, στην οποία ήταν guest star και η Ζέτα Μακρυπούλια, την έφεραν στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ YFSF εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ