Η τεκίλα για κάποιους είναι το ποτό τους. Και όπως φαίνεται έχουν κάνει σοφή επιλογή!
Αυτό γιατί σύμφωνα με επιστήμονες του Κέντρου Ερευνας και Ανώτερων Σπουδών στο Μεξικό σε αυτή υπάρχουν ουσίες που ενισχύουν την απορρόφηση ασβεστίου στο σώμα.
Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Science Daily, η μπλε ποικιλία του φυτού tequilana agave, από την οποία παρασκευάζεται η τεκίλα, περιέχει ουσίες που βελτιώνουν την απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή υγεία των οστών.
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο