Περίεργα ευρήματα σε αυτοκίνητο -Λόγχη και... υφάσματα με αγιογραφίες! - iefimerida.gr

Περίεργα ευρήματα σε αυτοκίνητο -Λόγχη και... υφάσματα με αγιογραφίες!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίεργα ευρήματα, εντόπισαν σε αυτοκίνητου ζευγαριού Ελλήνων αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχου στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα στο όχημα του 45χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν μία παλιά λόγχη, δύο σουγιάδες, δύο μαχαίρια, ένας μπαλτάς, δύο φορητοί ασύρματοι, ένας ανιχνευτής μετάλλων και ένα συναρμολογούμενο μεταλλικό ραβδοσκόπιο! Το πιο περίεργο εύρημα, όμως, ήταν δύο κομμάτια υφάσματος με αποτυπωμένες… αγιογραφίες, των οποίων η προέλευση και το νόμιμο της κατοχής ερευνώνται! Παράλληλα, εξετάζεται αν η λόγχη είναι αρχαία.

Όλα δείχνουν ότι ο 45χρονος οδηγός και η 37χρονη σύντροφός του έκαναν λαθρανασκαφές κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να ανακαλύψουν τώρα το πού αναζητούσαν κρυμμένους θησαυρούς οι δράστες, που συνελήφθησαν και θα κατηγορηθούν έτσι κι αλλιώς για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ