Aυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη -Μοιάζουν πολύ [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη -Μοιάζουν πολύ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα με την σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, αλλά η σκέψη του είναι στους αγαπημένους ανθρώπους της ζωής του.

Τα social media είναι ένας τρόπος για να εκφράζει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του για τα πρόσωπα που του λείπουν. Τα πρόσωπα της οικογένειάς του, τον πυρήνα της ασφάλειάς και της ευτυχίας του. Πριν από αρκετές εβδομάδες είδαμε να δημοσιεύει αφιέρωση για την αδελφή του, Κασσιανή που ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram, τον είδαμε να ποζάρει με την οικογένειά του, το 2008. «Μου λείπετε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια! Είναι οι γονείς μου και τα αδέλφια μου και είναι κάθε μέρα στο μυαλό μου» έγραψε χαρακτηριστικά. Από τη φωτογραφία ξεχωρίσαμε τον αδελφό του, Παναγιώτη, ο οποίος στηρίζει τον παρουσιαστή σε κάθε του βήμα.

Δείτε φωτογραφίες με τον αδελφό του στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ