Η καλλονή Liya Kebede βάζει την υπογραφή της στα Ancient Greek Sandals και τα απογειώνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η καλλονή Liya Kebede βάζει την υπογραφή της στα Ancient Greek Sandals και τα απογειώνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σανδάλια που ταξιδεύουν το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Δημιουργίες σχεδιασμένες από μια γυναίκα που κατάφερε όχι μόνο να υλοποιήσει το όραμά της αλλά αυτό να γίνει γρήγορα γνωστό εκτός των ελληνικών συνόρων.

Το success story της σχεδιάστριας Χριστίνας Μαρτίνη και του επιχειρηματία Νικόλα Μίνογλου μάς εμπνέει. Εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά συγκυρίας, αποφάσισαν να λανσάρουν τα Ancient Greek Sandals που ξεχωρίζουν για το αρχαιοελληνικό τους στιλ και την κομψότητά τους.

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια που διαφημίζουν την χώρα μας στο εξωτερικό έχουν μια καινοτόμα αισθητική που απέχει από την αισθητική σανδαλιών που μαζικά κυκλοφορούν στην αγορά για «τουριστικούς» λόγους και δεν έχουν άποψη.

Τα Ancient Greek Sandals δεν σταματούν την καινοτόμα πορεία τους και την φετινή σεζόν λανσάρουν μια νέα σειρά σανδαλιών σε συνεργασία με το brand lemlem (by Liya Kebede). Η νέα σειρά με άρωμα ελληνικού καλοκαιριού βασίζεται σε μια ιδέα που γεννήθηκε σε μια συνάντηση των σχεδιαστριών -της Χριστίνας Μαρτίνη και της Liya Kebede- στους Παξούς.

Δείτε τα σχέδια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα μόδα σανδάλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ