Αρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική γαστρονομία και το τραπέζι της οικογένειας, η φέτα, το εθνικό παραδοσιακό προϊόν που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, αποτελεί κυρίαρχο συστατικό της διατροφής μας.
Γεμίζει τον οργανισμό με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, καθώς πρόκειται για πηγή βιταμινών Α και Κ, φολικού οξέως, σιδήρου, μαγνησίου, ασβεστίου, φωσφόρου, πρωτεϊνών και όχι μόνο.
Η φέτα κάνει καλό στην υγεία των οστών και βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος χάρη στα προβιοτικά που περιέχει.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως που δημιουργείται με τη φέτα, είναι η συντήρησή της. Τι γίνεται όταν δεν έχουμε άλμη; Πώς θα διατηρήσουμε ολόφρεσκη τη φέτα στο ψυγείο μας;
Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος.
Δείτε πώς μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο σας για μήνες στο BOVARY.GR.