Τέσσερις συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ναρκωτικά και όπλα - iefimerida.gr

Τέσσερις συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ναρκωτικά και όπλα

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες αστυνομικοί συμμετείχαν στην ειδική επιχείρηση της ΓΑΔΑ για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όπου συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 34, 35, 43 και 59 ετών.

Η επιχείρηση έγινε στον Ασπρόπυργο και οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων και τελωνειακού κώδικα.

Σε βάρος του 35χρονου μάλιστα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκαν 305 γραμμάρια και 1 δενδρύλλιο κάνναβης, 32 ναρκωτικά δισκία, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 όπλο (replica), 33 φυσίγγια και 197 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασπρόπυργος συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ