Λοβέρδος: Απροκάληπτη η στήριξη Τσίπρα σε Σαββίδη - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Απροκάληπτη η στήριξη Τσίπρα σε Σαββίδη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρές αναταράξεις έχει προκαλέσει η τροπολογία της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία διαγράφονται πρόστιμα λαθρεμπορίας προς την ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά δήλωσε πως τα όσα έγιναν υποδηλώνουν την απροκάλυπτη στήριξη του πρωθυπουργού προς τον Ρώσο επιχειρηματία.

Υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά της Βουλής ενώ υποστήριξε ότι η τροπολογία κατατέθηκε επειδή αναμενόταν δικαστική απόφαση καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια ζητώντας να μην επιβληθούν τα πρόστιμα.

Παράλληλα τόνισε ότι αντί να αναμένουν την δικαστική απόφαση παρενέβη και πήρε την απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας κάτι που σημαίνει την ωμή παραβίαση του Συντάγματος.

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για κοροιδία καθώς όπως είπε «η κυβέρνηση κοροίδευε τη Βουλή καθώς έκαναν πως δεν ήξεραν για ποιον είναι η τροπολογία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος Ιβάν Σαββίδης ΣΕΚΑΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ