Αυτός είναι ο τοπ μπαρμπέρης της Καραϊβικής! Κούρεψε τον Τανιμανίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο τοπ μπαρμπέρης της Καραϊβικής! Κούρεψε τον Τανιμανίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαρκής περιπέτεια γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις είναι η παραμονή του Σάκη Τανιμάνιδη στον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor.

Ο παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, όταν δεν βρίσκεται στους χώρους που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ριάλιτι απολαμβάνει μια «κανονική ζωή» με τους κατοίκους του Αγιου Δομίνικου. Γνωρίζει συνεχώς νέο κόσμο και κάνει αυτά που θα έκανε αν ήταν στην Αθήνα. Μόνο που τώρα, έχει το προνόμιο να χαίρεται (και) την φυσική ομορφιά του Αγιου Δομίνικου. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαίου έκανε για μια φορά την έκπληξη και μας σύστησε τον... τοπ μπαρμπέρη της Καραϊβικής που του ανανέωσε το look.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ