Εκοψαν τη Μενεγάκη νωρίτερα -Το έμαθε on air, η έκπληξή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκοψαν τη Μενεγάκη νωρίτερα -Το έμαθε on air, η έκπληξή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nωρίτερα έκλεισε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη σήμερα και δεν έκρυψε την απορία της στον αέρα.

Η παρουσιάστρια την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι η εκπομπή της θα τελειώνει 15 λεπτά νωρίτερα λόγω της νέας εκπομπής μαγειρικής του Άκη Πετρετζίκη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η παρουσιάστρια αλλά και με το πρόγραμμα του καναλιού, η «Ελένη» τελειώνει στις 15:45 – και όχι στις 16:00 – και ο Άκης ξεκινάει στις 15:50.

Και έτσι συνέβη τη περασμένη Δευτέρα και χθες, αλλά όχι και σήμερα, αφού η εκπομπή έκλεισε έξι λεπτά νωρίτερα, χωρίς η παρουσιάστρια, όπως φάνηκε στον αέρα, να έχει ενημερωθεί.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, την ώρα που έδινε δώρα, μίλησε με έκπληξη στους συνεργάτες της στο κοντρόλ λέγοντας «Τελείωσα; Ρε παιδιά παρά τέταρτο δεν κλείνω; Τότε γιατί μου λέτε να κλείσω τώρα, είναι 15:39. Καλά ας κλείσω ότι ώρα θέλετε, δε με πειράζει, αν θέλετε κλείνω και νωρίτερα. Bye».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ