Το αυθεντικό εγχώριο έδεσμα που δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Η λιχουδιά που έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο συζητήσεων και διαφωνιών ανάμεσα σε όσους ζουν στη βόρεια και νότια Ελλάδα. Ζουμερό κρέας, με ή χωρίς τζατζίκι, πατάτες ή κρεμμύδι. Με μια λέξη: σουβλάκι!
Ο παραδοσιακός αυτός πειρασμός βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καλοφαγάδων (όλες τις ώρες της ημέρας), που απαιτούν τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, αλλά και το μεράκι στο ψήσιμο - το μυστικό της επιτυχίας.
Εμείς βγήκαμε μια βόλτα στην πόλη και αφού πρώτα ξεπεράσαμε το άγχος με τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες, ικανοποιήσαμε την πείνα μας στις 5 καλύτερες επιλογές, αυτές που διατηρούν την παράδοση (ακόμα κι αν είναι new entry στην αγορά) και σας τις προτείνουμε.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.