Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του Ρουμάνου στο αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά - iefimerida.gr

Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του Ρουμάνου στο αιματηρό επεισόδιο στα Χανιά

Φωτογραφία: zarpanews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στραγγαλισμό από βρόγχο προήλθε ο θάνατος του 42χρονου Ρουμανικής καταγωγής που το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός σε χώρο μονοκατοικίας στην οδό Μυλωνογιάννη των Χανίων.

Το μεσημέρι ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης εξέτασε το θύμα επισημαίνοντας ότι «ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό από βρόγχο στον τράχηλο».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 42χρονος είχε στην επιφάνεια του σώματος αρκετά χτυπήματα εκτιμώντας ότι προέρχονται από πάλη καθώς διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο ομοεθνή του ο οποίος και του αφαίρεσε τη ζωή.

Ο 54χρoνος συνελήφθη από την αστυνομία και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε το μεσημέρι, στον εισαγγελέα ο οποίος και του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο κατηγορούμενος που δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουμάνος Χανιά συμπλοκή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ