Τα απίστευτα κόλπα που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να δελεάσουν τους πελάτες - iefimerida.gr

Τα απίστευτα κόλπα που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να δελεάσουν τους πελάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μόνο το ποιοτικό φαγητό που εξασφαλίζει την επιτυχία ενός εστιατορίου.

Ο Tομ Στρόθερ, creative director εταιρίας που αναλαμβάνει τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και έχει σχεδιάσει επιτυχημένα εστιατόρια του εξωτερικού, αποκαλύπτει τα τρικ που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να επηρεάσουν θετικά τους πελάτες ακόμα κι αν το φαγητό δεν είναι εξαιρετικής ποιότητας.

O Τομ Στρόθερ μίλησε στο Independent και μας μυεί στα μυστικά της «φιλοσοφίας» των εστιατορίων. Ακόμα και η κακή και γρήγορη μουσική που ακούς την ώρα που τρως μπορεί να σε κάνει να μην θες να ξαναπατήσεις...

Διαβάστε τα τρικ που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να δελεάσουν τους πελάτες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ