Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Η Ευρωζώνη πάντα δήλωνε μόνο μετά το 2018 η ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Η Ευρωζώνη πάντα δήλωνε μόνο μετά το 2018 η ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι το ΔΝΤ τελικά θα συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η Ευρωζώνη δήλωνε πάντα ότι θα εξέταζε το θέμα ελάφρυνσης του χρέους μόνο μετά το 2018.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) φαίνεται ότι θα συμμετάσχει χρηματοδοτικά στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πέτερ Κάζιμιρ, στην ετήσια σύνοδο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) στη Λευκωσία.

«Μου φαίνεται ότι ναι, τελικά (το ΔΝΤ θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα). Πρέπει να συγχαρούμε την Κριστίν Λαγκάρντ που κατάφερε να πείσει το ΔΝΤ», είπε ο Κάζιμιρ. «Το ποσό αυτό δεν είναι σημαντικό, (αλλά) είναι πραγματικά συμβολικό. Τεχνικά, το ΔΝΤ πρέπει να συμμετέχει», πρόσθεσε.

Η Ευρωζώνη δήλωνε πάντα ότι θα εξέταζε την ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα μόνο μετά το 2018, σημείωσε ο Σλοβάκος υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ ΔΝΤ χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ