Το Survivor «κατάπιε» και τη Eurovision -Τα σαρωτικά χθεσινά του νούμερα - iefimerida.gr

Το Survivor «κατάπιε» και τη Eurovision -Τα σαρωτικά χθεσινά του νούμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τυφώνας Survivor παρέσυρε και τον ημιτελικό της Eurovision, αφού το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παραδοσιακά σαρώνει κάθε χρόνο, δεν κατάφερε να κινηθεί σε νούμερα άνω του 15,2%.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από το διαγωνισμό τραγουδιού, παρότι χθες διαγωνιζόταν και η Ελλάδα και προτίμησε να παρακολουθήσει τα όσα διαδραματίζονται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Σύμφωνα με τη Nielsen, ο χθεσινός ημιτελικός της Eurovision περιορίστηκε στο 12,4% σε γενικό σύνολο και σε 11,7% στο δυναμικό κοινό. Όπως ήταν αναμενόμενο την υψηλότερη τηλεθέαση σημείωσε όταν εμφανίστηκε η ελληνική συμμετοχή επί σκηνής, που άγγιξε το 15,2%.

Στον αντίποδα το Survivor για μία ακόμη βραδιά «απογείωσε» τον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα άγγιξε το 44,4% στο γενικό και 55,1% στο δυναμικό κοινό. Υψηλότερη επίδοση του καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν το 68,6%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurovision 2025 Survivor ΣKAΪ ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ