Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟ – Οι δηλώσεις Μπεργκ προκάλεσαν ανησυχία - iefimerida.gr

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟ – Οι δηλώσεις Μπεργκ προκάλεσαν ανησυχία

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες που ακολουθούν στον Παναθηναϊκό δεν είναι κρίσιμες μόνο όσον αφορά τα πλέι-οφ αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα έχουν συνάντηση, στην οποία θα βάλουν κάτω όλες τις παραμέτρους για να οριστεί η πολιτική που θα τηρηθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτη σκέψη στο μυαλό των διοικούντων την ομάδα, είναι να λυθούν γρήγορα τα συμβόλαια όσων παικτών δεν υπολογίζονται, προκειμένου στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στις μεταγραφές που χρειάζεται.

Μεγάλη προσπάθεια θα γίνει για την παραμονή δύο βασικών ποδοσφαιριστών. Εμποκού και Κλωναρίδης αγωνίστηκαν ως δανεικοί φέτος, με τον πρώτο να αποτελεί και την πιο δύσκολη περίπτωση αφού απαιτούνται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ αλλά και το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία και την Αγγλία έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο τριφύλλι.

Ο Σουηδός μιλώντας με τους συμπαίκτες του, τόνιζε πως εξέφρασε απλά την ανησυχία του για το ρόστερ και δεν θέλησε να ασκήσει πίεση προς τη διοίκηση. Ο ίδιος άλλωστε έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν για το πόσο ικανοποιημένη είναι η οικογένειά του από τη ζωή στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη τοποθέτηση να ηχήσει σαν καμπανάκι στη διοίκηση και να μην αποφασιστεί τελικά η λύση... μνημονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ