Σοκ: Kακοποιούσε και ασελγούσε σε 11χρονο αγόρι επί δύο μήνες - iefimerida.gr

Σοκ: Kακοποιούσε και ασελγούσε σε 11χρονο αγόρι επί δύο μήνες

Σοκ:κακοποιούσε και ασελγούσε σε 11χρονο αγόρι επί δύο μήνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί δύο μήνες ζούσε μια πραγματική κόλαση...Το 11χρονο αγοράκι πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 33χρονου που ασέλγησε σε βάρος του τουλάχιστον τρεις φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.Δράστης ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν και θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης ένα 11χρονο αγοράκι από την Μήλο.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε το ανθρωπόμορφο κτήνος κατά το χρονικό διάστημα από 23-12-2011 έως 19-01-2012, είχε προβεί τρεις φορές σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος ανήλικου ηλικίας 11 ετών…

Μάλιστα, για να πείσει το αγοράκι να συμμετάσχει στα αίσχη του, του προσέφερε διάφορα ανταλλάγματα.Η δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου, σε βάρος του 33χρονου για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ