Champions League: Η Γιουβέντους στον τελικό, κέρδισε 2-1 την Μονακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Η Γιουβέντους στον τελικό, κέρδισε 2-1 την Μονακό [βίντεο]

Φωτογραφία: Juventus/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι και επίσημα στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ.

Η Γιουβέντους είχε ένα μεγάλο «όπλο», το 0-2 στη Γαλλία. Και στο ημίχρονο είχε... καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό, κερδίζοντας με 2-0 την Μονακό.

Το τελικό 2-1 επί των Μονεγάσκων στην Ιταλία, έστειλε την ομάδα του Αλέγκρι στον τελικό του Champions League στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Ατλέτικό Μαδρίτης (3-0 το πρώτο ματς).

Στο 33’ ο Μάτζουκιτς άνοιξε το σκορ, με τον Ντάνιελ Αλβες να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 44’ και να... τελειώνει την πρόκριση. Οι Γάλλοι όμως ήταν πεισματάρηδες, πίεσαν πολύ και μείωσαν στο 69’ με τον Εμπαπέ για το 2-1.

Συνολικά, αυτός θα είναι ο 9ος τελικός στην ιστορία της "γηραιάς κυρίας", η οποία έχει 6 ήττες και δύο τρόπαια, αυτό του 1985 στις Βρυξέλλες κόντρα στη Λίβερπουλ και αυτό του 1996 στη Ρώμη κόντρα στον Άγιαξ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Μονακό Champions League τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ