Σόιμπλε: Όλα τα ελληνικά κόμματα πρέπει να πουν «ναι» - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Όλα τα ελληνικά κόμματα πρέπει να πουν «ναι»

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, άσχετα από το αποτέλεσμα των εκλογών, θα πρέπει να συμφωνήσουν προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα για την νέα δανειακή σύμβαση, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγανγκ Σόιμπλε.

Ο Βόλφγανγκ Σόιμπλε υποστήριξε πως εάν κάτι τέτοιο δεν γίνει, η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά τον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, από τις Βρυξέλλες, δήλωσε πως «η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τα συμφωνημένα μέτρα και μεταρρυθμίσεις. Και, φυσικά, όλα τα κόμματα πρέπει να συμφωνήσουν στα μέτρα και σε ένα νέο πρόγραμμα, ανεξάρτητα από τις επερχόμενες εκλογές».

Οι δηλώσεις Σόιμπλε βρίσκονται στην ίδια γραμμή με αυτές, που έκανε το πρωί η Αυστριακή ομόλογός του, Μαρία Φέκτερ, που δήλωσε ότι «θα είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε (το σχέδιο ενίσχυσης της Ελλάδας) θετικά, όταν το κυβερνών κόμμα και τα υπόλοιπα συμφωνήσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ