Κλειστό δείπνο βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας με Στουρνάρα -Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση της οικονομίας - iefimerida.gr

Κλειστό δείπνο βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας με Στουρνάρα -Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση της οικονομίας

5
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις στην οικονομία, η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας αλλά και στο χρονοδιάγραμμα για την άρση των capital controls θα τεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει κλειστό δείπνο με τιμώμενο προσκεκλημένο ομιλητή, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, αύριο Πέμπτη. Στο δείπνο έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι των Διοικήσεων των Παραγωγικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Φορέων της Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης και των επιχειρήσεων – μελών του ΣΒΒΕ.

Οπως ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένεται να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας, με το χρονοδιάγραμμα για την άρση των capital controls, με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις θετικές του επιπτώσεις στην ανάπτυξη, αλλά και σε ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην έμπρακτη στήριξη των ελληνικών εξωστρεφών επιχειρήσεων, και ειδικότερα όσων έχουν έδρα την Περιφέρεια, από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΒΒΕ Στουρνάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ