«Αντίστροφη δίαιτα» -Πώς θα χτίσεις μυες, χάνοντας όλο το λίπος από το σώμα σου - iefimerida.gr

«Αντίστροφη δίαιτα» -Πώς θα χτίσεις μυες, χάνοντας όλο το λίπος από το σώμα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το βάρος σας δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να βελτιώσετε αυτήν την κατάσταση, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που δεν θα σας στερήσουν τη μεγαλύτερη ίσως απόλαυση, δηλαδή το φαγητό.

Η λεγόμενη «Reverse Diet» ή αλλιώς «αντίστροφη δίαιτα» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες μέσα στα γυμναστήρια αλλά και τον χώρο του body building.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι την έχουν ακολουθήσει για να χάσουν βάρος, ιδιαίτερα δε οι γυναίκες, που επωφελούνται και από το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη μέθοδος απώλειας κιλών, συμβάλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Η «αντίστροφη» δίαιτα «ξυπνάει» το μεταβολισμό προσθέτοντας στο καθημερινό σας μενού περισσότερες θερμίδες, ώστε ο οργανισμός να καίει ακόμα πιο πολλές ακριβώς τη στιγμή που έχει «κολλήσει».

Διαβάστε πώς λειτουργεί πρακτικά η δίαιτα αυτή στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ