Πέρασε η φιέστα – Προετοιμάζουν την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Πέρασε η φιέστα – Προετοιμάζουν την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που καίει άπαντες στον Ολυμπιακό προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά η επόμενη σεζόν, χωρίς κανένα ρίσκο για απώλεια στόχων, όπως έγινε πέρυσι το καλοκαίρι.

Η φιέστα για τον εορτασμό του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι ερυθρόλευκοι πέφτουν από σήμερα κιόλας με τα μούτρα στη δουλειά για το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Το όνομα του προπονητή είναι αυτό που καλείται να βρει άμεσα ο Ολυμπιακός προκειμένου να γίνει και ο σωστός προγραμματισμός. Ο Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος εμφανιζόταν ως μεγάλο φαβορί φαίνεται να απομακρύνεται ενώ οι σκέψεις για να δοθεί μια ευκαιρία στον Τάκη Λεμονή, αυξάνονται όσο περνά ο καιρός.

Στον Ολυμπιακό θέλουν πρώτα να βρουν τον προπονητή και στη συνέχεια να γίνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Σε αυτό το πλαίσιο θα αποφασιστεί από τον νέο τεχνικό, τι θα γίνει με τους αρκετούς δανεικούς που έχει ο Ολυμπιακός, κάποιοι από τους οποίους αναμένεται να επιστρέψουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια και Ντα Κόστα δείχνουν να είναι οι επικρατέστεροι πάντως προς αποχώρηση, από τους ξένους που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα ενώ στον Ολυμπιακό θα πρέπει να περιμένουν την λήξη της Πρέμιερ Λιγκ για να διαπιστώσουν αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Χαλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής Τάκης Λεμονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ