Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν - iefimerida.gr

Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι ο Εμμανουήλ Μακρόν είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην Ιστορία της Γαλλίας είναι δεδομένο. Αυτό που δεν είναι δεδομένο, όμως, για τους χρήστες του Twitter είναι για το αν είναι πιο γοητευτικός από τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ανακοινώθηκαν τα νικητήρια αποτέλεσμα υπέρ του Μακρόν, Καναδοί, Βρετανοί και άλλοι άρχισαν να τσακώνονται στο Twitter για το ποιος από τους δύο είναι ο πιο σέξι ηγέτης.

Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν  | iefimerida.gr 0

Τα σχόλια έπεφταν βροχή με πολλούς να γράφουν ατάκες όπως «Οι φιλελεύθεροι έχουν τους πιο hot πολιτικούς ή «ο Τζάστιν Τριντό κάλεσε τον Εμμανουήλ Μακρόν να παραχωρήσει την θέση του στον αγώνα με τον πιο σέξι ηγέτη των G7».

Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν  | iefimerida.gr 1

Βέβαια από την άλλη, πολλές γυναίκες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στα social media, αναφέροντας πως επιτέλους το πολιτικό σκηνικό και των δύο χωρών θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον και πως ανυπομονούν να γίνει μία κοινή εμφάνιση και των δύο.

Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν  | iefimerida.gr 2

Από τα σχόλια στο Twitter δεν έλειψε και η αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε σύγκριση με τους άλλους δύο δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές περί... γοητείας.

Οι χρήστες του Twitter τσακώνονται ποιος είναι πιο σέξι: Ο Τριντό ή ο Μακρόν  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον Τζάστιν Τριντό Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ