Ο βυθός της θάλασσας κρύβει μέσα του μικρούς και μεγάλους γευστικούς θησαυρούς, που αποτελούν κλασική αξία στη μεσογειακή διατροφή.
Ο λόγος για τα ψάρια, που καταναλώνονται όλες τις εποχές του χρόνου και είναι ιδιαίτερα θρεπτικά για τον οργανισμό, αφού αποτελούν βασική πηγή πρωτεϊνών, ωφέλιμων βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ω-3 λιπαρών.
Εχουν συνδεθεί με την προστασία της όρασης, την καλή υγεία της καρδιάς, τη χαμηλή αρτηριακή πίεση, τη διατήρηση ενός γερού σκελετού αλλά και με την προστασία από άλλες ασθένειες.
Ωστόσο, αν υπάρχει κάτι αρνητικό που σχετίζεται με τα ψάρια, αυτό είναι η μυρωδιά που αφήνουν στους χώρους του σπιτιού και ιδιαίτερα στην κουζίνα, όταν τηγανίζονται.
Για να την απομακρύνετε και να διατηρήσετε την ατμόσφαιρα καθαρή και ευχάριστη ακόμα και μετά το τηγάνισμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια από τις τέσσερις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.
Οι χρήσιμες συμβουλές για να απομακρύνετε τη μυρωδιά από το ψάρι στο BOVARY.GR