Φαν Πέρσι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βενγκέρ» - iefimerida.gr

Φαν Πέρσι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βενγκέρ»

Φαν Πέρσι: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βενγκέρ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Αρσέν Βενγκέρ μετά τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Εμιρέιτς».

Η απόφαση του 62χρονου τεχνικού να αντικαταστήσει Άλεη Τσαμπερλέιν στο κυριακάτικο παιχνίδι προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών των «κανονιέρηδων», ενώ η κάμερα συνέλαβε τον Ολλανδό επιθετικό να δυσφορεί για την απόφαση του προπονητή του.

«Δεν τα έβαλα με τον προπονητή μου την Κυριακή. Απλώς στεναχωρήθηκα που είδα τον Άλεξ να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά την ασίστ που μου έδωσε για το μοναδικό γκολ που βάλαμε», τόνισε αρχικώς στην εφημερίδα «The Sun» ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Δεν αμφισβητώ την κρίση του. Γνωρίζω πως δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τι κάνει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Άλεξ Τσαμπερλέιν είχε ένα τραυματισμό. Δεν το γνωρίζαμε, αντιθέτως από τον προπονητή και έβαλε τον Αντρέι Αρσάβιν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία αντιπαράθεση και οι σχέσεις μου με τον προπονητή και την ομάδα μου είναι καλές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ